Herfstshopping

algemeen

datum ikoon 24-sep.-2019

We hebben kunnen genieten van een heerlijke zomer en zachte nazomer. De zon zit nog in onze hoofden en harten. Vol energie glijden we de herfst, met zijn prachtige kleuren, in. Ook de verenigde handelaars van Herentals geven het nieuwe seizoen weer kleur met hun jaarlijkse Herfstshopping-evenement.

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober kun je in het winkelcentrum van Herentals weer extra gezellig winkelen en kuieren. De handelaars strooien met modieuze prikkels om je garderobe smaakvol aan te vullen. In de Zandstraat zijn er op vijf catwalks doorlopend modeshows tussen 13.30 en 16.30 uur. De modellen defileren op de beats van DJ Benson. Op een podium op de Grote Markt bieden paspoppen inspiratie.

Herfstshopping is er voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich uitleven op springkastelen. Ook de ijskar van Baeten is present. Bij elke aankoop smul je van een gratis ijsje. Terwijl de dames op winkeljacht gaan, vergapen de heren zich aan glimmende oldtimers op de Grote Markt. En bij een milde herfstzon lonken uiteraard de terrasjes!

De Herentalse handelaars zijn helemaal klaar om je feestelijk te ontvangen op 12 en 13 oktober. Proef er van de nieuwe modetrends en alle herfstige gezelligheid die het centrum van de historische hoofdstad van de Kempen te bieden heeft!

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw email-adres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.


Sponsors

logo_herentals.svg
logo_unizo.svg
logo_dw.svg
logo-heylen.png
logo-beobank.png
logo-vansweevelt-v2.png
logo-kbc-v2.png
KEYMUSIC_logo.jpg