DRANKENHANDEL VERREYDT

Reeds 38 jaar staan wij onze klanten ter beschikking als het om dranken gaat en alles wat er bij hoort. Wat vroeger begon met 1 man en 1 vrachtwagen is nu uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met tal van medewerkers, een uitgebreid wagenpark, 2 drankenwinkels, een gespecialiseerde evenementenservice, … en we blijven groeien. Om u een nog betere service aan te bieden maken we nu ook onze diensten bekend via het wereldwijde internet. Wij nodigen u graag uit voor een virtueel bezoek aan drankenhandel Verreydt nv.

U kan als particulier bij ons terecht in onze winkels te Noorderwijk en te Lille voor al uw frisdranken, verse zuivelproducten, een zeer uitgebreide keuze aan bieren, de fijnste wijnen (eigen import), de beste geestrijke dranken, sigaretten, snoepwaren en andere aanverwante producten.

Onze professionele klanten worden bediend vanuit ons centraal magazijn te Noorderwijk. Ook hier bieden wij een ruim assortiment aan horecaproducten aan. U vraagt, wij leveren. Horecaservice van A tot Z.

Voor tijdelijke projecten, feesten en evenementen staat onze evenementenservice graag tot uw dienst. Wij beschikken momenteel over een zeer uitgebreide accommodatie, van koelcontainers tot kofferkoelkasten, verschillende tapinstallaties, tafels en stoelen en natuurlijk een ruim aanbod aan dranken. Neem tijdig vrijblijvend contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

Drankenhandel Verreydt, als het om dranken gaat en alles wat er bij hoort.

Contact
Ring 79
2200, Noorderwijk
Tel: 014/263871
Openingsuren
Maandaggesloten
Dinsdag09u00 - 18u00 *
Woensdag09u00 - 18u00 *
Donderdag09u00 - 18u00 *
Vrijdag09u00 - 18u00 *
Zaterdag00u00 - 17u00 *
Zondaggesloten
Feestdagengesloten
* Wij zijn onder de middag gesloten van 12u30 tot 13u30