ARIJS AFHAALCENTER SEAFOOD

Het Afhaalcenter Seafood is toegankelijk voor iedereen. Ook de hobbykok en -bij uitbreiding- éénieder die op zoek is naar een kwalitatief mooi én betaalbaar product uit de zeven wereldzeeën, kan terecht in het winkelgedeelte van het Afhaalcenter aan de Atealaan. Naast een prachtige verse vistoog en een uitgebreid diepvriesgamma, vindt u er ook een selectie wijnen, cava’s en champagnes die zich uitstekend lenen om gedronken te worden bij vis- en schaaldiergerechten, een assortiment kruiden, specerijen,marinades, Japanse culinaire specialiteiten, een uitgebreid assortiment gerookte producten en zuurwaren én dagvers bereide visgerechten.

Beschikbaarheid van de meest recente in culinaire middens gehypete producten, het voortdurend aanpassen van het gamma op het ritme van de seizoenen en regelmatige promoties voor verse vis aankopen, drie redenen om ons geregeld eens een bezoek te brengen. Laat bij gelegenheid ons uw mailadres noteren zodat we u regelmatig kunnen informeren over nieuwe introducties, proeverijen en interessante winkelacties.

Ons behulpzaam winkelpersoneel en onze chef koks staan steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden en, in de mate van het haalbare, al uw specifieke wensen waar te maken.

Als extra service bieden wij u ook de mogelijkheid om mosselen uit onze mosselautomaat te halen. Ook mosselgroentjes, kruiden, saus en frietjes kan u hier verkrijgen. Zo kan u als mosselliefhebber 24/24 terecht bij ons

Contact
Atealaan 21/001
2200, Herentals
Tel: 014 22 90 38
Openingsuren
Maandaggesloten
Dinsdag10u00 - 17u00
Woensdag10u00 - 17u00
Donderdag10u00 - 17u00
Vrijdag09u00 - 18u00
Zaterdag09u00 - 13u00
Zondaggesloten
Feestdagengesloten