Parkeergelegenheid

Herentalse handelaars zijn nog steeds makkelijk en snel bereikbaar! Alle parkings zijn op wandelafstand.

In het centrum kan je betalend parkeren op de Grote Markt, in de winkelstraten, parking het Hof en achter de Karmel (aan de noorderzijde van de Grote Markt) en op het Kerkplein in de Kerstraat.

Het is eveneens mogelijk om in de meeste centrumstraten gratis te parkeren voor een periode van maximum 2 u. Voor kleine, korte inkopen kan u dus ook altijd terecht in Herentals: in de meeste straten aanpalend aan de winkelstraten, is schijfparkeren verplicht o.a. Collegestraat, Nieuwstraat, Kloosterstraat, Lantaarnpad, Nonnenstraat, de Paepestraat, Stadspoortstraat enz. Vergeet dus nooit je parkeerschijf op je dashboard te leggen.

Vrij parkeren is er op de Molenvest, de Augustijnenlaan, de Belgiëlaan, achter het vroegere Moederhuis (inrit langs de Augustijnenlaan, met toegang voor voetgangers langs het Hofkwartier via Schoenhandel Snoeys) en in de Nonnenstraat over het klooster. 

 Als je in de Bovenrij moet zijn: op de parking van het Vestje (tussen Carré en het interim-kantoor) is veel meer plaats sinds daar schijfparkeren verplicht werd. Maak er dus gebruik van.

Parkeerplan